Menü

BB csalizó bojli 300 g

Fűszeres máj: A májas bojli talán az egyik legkedveltebb csali a pontyhorgászok körében. Hatékonyságát és frontérzékenységét a feketeborssal minimalizáljuk, amelyet nem csak aroma, hanem őrölt formában is tartalmaz ez a bojli. Ajánljuk mindazoknak, akik egy gyors 1-2 napos horgászatra indulnak. Nem csak meleg vízbe, hanem felmelegedő és lehűlő vízbe is ajánljuk használatát.
Fokhagyma: Erősen fokhagymás íz és illat. Bármilyen körülmény között használható, de igazán a felmelegedő és lehűlő vízben ideális a használata. Nagy mennyiségű őrölt fokhagymát tartalmaz! Ezen kívül 72% dán hallisztet, eredeti Haith’s PTX-et, valamint szóját! Javasoljuk azoknak, akik 1-2 napos horgászatra mennek és a gyors halfogás az elsődleges célkitűzés. 
Kagyló-szilva: Két ellentétes íz kombinációja. Az aszalt szilva gyümölcsös illata és a kagyló erőteljes jellegzetes szaga keveredik ebben a bojliban. Kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal rendelkezik,  a kevert íz világú bojlik kedvelőinek nagy kedvence. Tartalmaz hallisztet, növényi liszteket, kagyló lisztet és szóját. Gyors és eredményes horgászatot végezhetünk vele, nemcsak tavasszal és ősszel, de nyáron is.
Ananász: Egy igazi gyümölcsös bojli, kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal. A gyümölcsös jellegű bojlik kedvelőinek nagy kedvence lehet ez a kitűnő ananászos bojli. De természetesen tartalmaz hallisztet, növényi fehérjéket és szénhidrátokat. A tavaszi, őszi gyors horgászatában lehet ez a bojli a segítségünkre! 
Tigerberry: Több éves kísérletezés és hosszas tesztelés előzte meg a Tigerberry csalicsalád 2020-as debütálását. A bojli, legfőbb összetevői a tigrismogyoró és vörös áfonya: ezek külön-külön is vonzóak a pontyok számára, de együttes hatásuk még fogósabbra hangolja őket .

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
BB-01-001-016
Ízesítés (Flavor): fűszeres máj
Raktáron
BB-01-001-017
Ízesítés (Flavor): fokhagyma
Raktáron
BB-01-001-018
Ízesítés (Flavor): kagyló - szilva
Raktáron
BB-01-001-019
Ízesítés (Flavor): ananász
Raktáron
BB-01-001-020
Ízesítés (Flavor): tigrismogyoró - vörösáfonya
Raktáron

Leírás és Paraméterek

Kisz. 300 g
Mérete 20mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!