Menü

BB csalizó bojli + dip

  • Pepper & Liver bojli dipelt csalizó változata különleges hordó formában. A májas bojli talán az egyik legkedveltebb csali a pontyhorgászok körében, mi most segítünk, hogy egy igazán tömény, tökéletes minőségű májas bojlit adjunk a horgászok kezébe. Hatékonyságát és frontérzékenységét a feketeborssal minimalizáljuk. Melyet nem csak aroma, hanem őrölt formában is tartalmaz ez a bojli. Ajánljuk mindazoknak, akik egy gyors 1-2 napos horgászatra indulnak. Nem csak meleg vízbe, hanem felmelegedő és lehűlő vízbe is ajánljuk használatát.
  • Garlic bojli dipelt csalizó változata különleges hordó formában. Erősen fokhagymás íz és illat. Bármilyen körülmény között használható, de igazán a felmelegedő és lehűlő vízben ideális a használata. Nagy mennyiségű őrölt fokhagymát tartalmaz! Ezen kívült 72% dán hallisztet, eredeti Haith’s PTX-et, valamint szóját! Javasoljuk azoknak, akik 1-2 napos horgászatra mennek, és a gyors halfogás az elsődleges célkitűzés. 
  • Kagyló-Szilva bojli dipelt csalizó változata különleges hordó formában. Két ellentétes íz kombinációja. Az aszalt szilva gyümölcsös illata és a kagyló erőteljes jellegzetes szaga keveredik ebben a bojliban. Kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal rendelkezik,  a kevert íz világú bojlik kedvelőinek nagy kedvence. Tartalmaz hallisztet, növényi liszteket, kagyló lisztet és szóját. Gyors és eredményes horgászatot végezhetünk vele nem csak tavasszal és ősszel, de nyáron is. 
  • Ananász bojli dipelt csalizó változata különleges hordó formában. Egy igazi gyümölcsös bojli, kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal. A gyümölcsös jellegű bojlik kedvelőinek nagy kedvence lehet ez a kitűnő ananászos bojli. De természetesen hallisztet, növényi fehérjéket és szénhidrátokat tartalmaz. A tavaszi, őszi gyors horgászatában lehet ez a bojli a segítségünkre!
Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
BB-02-001-017
Ízesítés (Flavor): máj - paprika
Elfogyott
BB-02-001-018
Ízesítés (Flavor): fokhagyma
Elfogyott
BB-02-001-019
Ízesítés (Flavor): kagyló - szilva
Elfogyott
BB-02-001-020
Ízesítés (Flavor): ananász
Elfogyott
BB-02-001-021
Ízesítés (Flavor): tigrismogyoró - vörösáfonya
Elfogyott

Leírás és Paraméterek

Kisz. 150 g
Mérete 20*16 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!