Menü

Balaton Baits Pop-up bojli

A Balaton Baits pop-up bojlik egy kiváló felhajtóerővel rendelkező speciális pop-up mixből készülő lebegő csalik. Feltűnő szín több fajta méret és rugalmas jól fűzhető állag jellemzi az összes ízesítést.

Eper: Gyümölcsös bojli kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal. 
Ananász: Gyümölcsös bojli kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal. A tavaszi-késő őszi túrák nagy favoritja.
Szilva&Kagyló: Két egyedi íz kombinációja, kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal.
Fűszeres máj: Az egyik legnépszerűbb ízesítésű bojli.
Fokhagyma: Erősen fokhagymás íz és illat. Igazi négy évszakos bojli.
Prime: Erősen fűszeres, jellegzetes illatú nagy protein tartalmú bojli.  Tartalmaz különböző halliszteket, ráklisztet, eredeti Haith’s Robin Red-et aminosavakat és minimális szénhidrátot is. Telepített és természetes vizekre is javasolt, akár versenykörülmények között is.
Chili-Krill: Kiemelkedően magas krill liszt tartalmú termék. Továbbá három fajta hallisztet tartalmaz. A bojlit a chili és a Robin Red teszi teljessé. Vízátjárhatósága kiváló a nagyobb szemcseszerkezetének köszönhetően.Négy évszakos. Telepített és természetes vizekre is ajánlott.
GLM-Lemon: Magas GLM liszt tartalma garancia a sikerre. Szardínia és fehérhalliszt valamint Squid liszt egészíti ki fehérjetartalmát a bojlinak. Kiváló választás kagylós viekre. Nem tartalmaz színezéket, a kagyló kivonat adja természetes zöld színét.
Vörös szilva: Alapanyaga a Robin Red, kétfajta halliszt, krill liszt, növényi fehérjék és aszalt szilva. Igazi pontyos csali. Négy évszakos.
Black amino: Igazi bűzbomba.  Nem tartalmaz hallisztet, de a benne lévő amino por 80% fehérjével rendelkezik, ezért nem kellett más fehérjét raknunk ebbe a bojliba. Sőt, különböző magok lisztjével tettük tökéletessé. A bojli tömör szerkezetű és stabil belső maggal rendelkezik. A vízben a külső réteg 2-3mm vastagságban felpuhul, onnantól akár több napig képes vízben lenni. 
Tigerberry: Tigrismogyoró és vörös áfonya alapú bojli, elsősorban pontyok horgászatára
Kagyló-hús: A PIPSI széria P1 GLM-Meat (Kagyló-Hús) bojli nem csak liszt formában tartalmaz kagylót, hanem folyékony állapotú GLM liquid-det is. Színe feketés. Illata egyedi és vonzó a pontyok számlára. A termék bel tartalmát tonhalliszttel egészítettük ki, és sok más vonzó összetevőt is kevertünk ennek a páratlan bojlinak a tésztájába. Vízátjárhatósága kiváló, annak ellenére is, hogy a szemcseszerkezete nagyon tömör. A bojli a vízbe érkezéskor azonnal dolgozni kezd, köszönhetően a benne lévő tökéletesen párosított összetevőknek. A P1 nagyon attraktívan dolgozik, mégis képes akár napokig is vízben hibátlanul és folyamatosan kifejteni vonzó erejét.
Eper-rák: A PIPSI széria P2 Krill-Strawberry (Rák-Eper) bojli. Mint minden  PIPSI szériás bojli, tartalmaz GLM lisztet, de a P2, egy kiemelkedően magas krill (rák) liszt tartalmú termék epres illattal, melynek piros színét az eredeti Haith’s Robin Red kölcsönzi. A termék bel tartalmát kétfajta halliszt keverékével egészítettük ki, egy kis GLM liszttel megbolondítva. Vízátjárhatósága kiváló, annak ellenére is, hogy a szemcseszerkezete nagyon tömör. A bojli a vízbe érkezéskor azonnal dolgozni kezd, köszönhetően a benne lévő tökéletesen párosított összetevőknek. A P2 nagyon könnyen emészthető a pontyok számára, az ebből táplálkozó pontyok biztosan visszatérnek az etetésünkre.
Hal-tintahal: A Pipsi szériából nem maradhatott ki egy igazi halas bojli. Méltán népszerű, főleg nyáron, de ez a bojli egész éven át használható. A tintahalliszt adja meg a főirányvonalat ehhez a bojlihoz, melyből kilónként 300g-ot raktunk, és ezt párosítottuk 5 fajta halliszt keverékével, megfelelő arányban. A mellé párosított ízfokozókat, pedig úgy válogattuk, hogy a pontyok ne tudjanak ellenállni ennek a csalinak. Mindezt a kihagyhatatlan GLM lisztel koronáztuk meg! Teljesen színezékmentes, és emészthetősége kiemelkedő. Vízátjárhatósága tökéletes és akár rövid horgászatok alkalmával is sikeresen használható!
Dinnye-máj: A PIPSI széria 2019-es újdonsága ez a májas bojli, hiszen ebben a szériánkban még nem volt ilyen jellegű csali. Ez a bojli is attraktív és gyorsan működő, viszont, ha vízben marad, akár napokig is bírja frissítés nélkül egy-egy kapástalanabb időszakban, amennyiben tudjuk, hogy a hellyel nincs probléma. Különlegessége nem pusztán a magas májlisztnek köszönhető, hanem, hogy az illatában is jellemzően megjelenő sárgadinnye, amely aszalt formában került bele ebbe a bojliba. Ezzel a megoldással kihúztuk a méregfogát annak a hektikusságnak, ami a májas bojlikat jellemzi. Egy, egész évben használható májas bojlit kaptunk így, ami sikeresen alkalmazható, nemcsak nyáron, hanem tavasszal és ősszel is. 

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
BB-05-001-001
Mérete (Size): 12 mm; Kisz.(Packings): 30 g; Ízesítés (Flavor): fűszer
Elfogyott
BB-05-001-004
Mérete (Size): 12 mm; Kisz.(Packings): 30 g; Ízesítés (Flavor): vörös szilva
Elfogyott
BB-05-001-005
Mérete (Size): 12 mm; Kisz.(Packings): 30 g; Ízesítés (Flavor): black amino
Elfogyott
BB-05-001-010
Mérete (Size): 12 mm; Kisz.(Packings): 30 g; Ízesítés (Flavor): eper
Elfogyott
BB-05-001-012
Mérete (Size): 16 mm; Kisz.(Packings): 30 g; Ízesítés (Flavor): fűszer
Elfogyott
BB-05-001-014
Mérete (Size): 16 mm; Kisz.(Packings): 30 g; Ízesítés (Flavor): citrom - kagyló
Elfogyott
BB-05-001-015
Mérete (Size): 16 mm; Kisz.(Packings): 30 g; Ízesítés (Flavor): vörös szilva
Elfogyott
BB-05-001-016
Mérete (Size): 16 mm; Kisz.(Packings): 30 g; Ízesítés (Flavor): black amino
Elfogyott
BB-05-001-021
Mérete (Size): 16 mm; Kisz.(Packings): 30 g; Ízesítés (Flavor): eper
Elfogyott
BB-05-001-023
Mérete (Size): 16 mm; Kisz.(Packings): 30 g; Ízesítés (Flavor): hús - kagyló
Elfogyott
BB-05-001-024
Mérete (Size): 16 mm; Kisz.(Packings): 30 g; Ízesítés (Flavor): eper - rák
Elfogyott
BB-05-001-025
Mérete (Size): 16 mm; Kisz.(Packings): 30 g; Ízesítés (Flavor): hal - tintahal
Elfogyott
BB-05-001-028
Mérete (Size): 20 mm; Kisz.(Packings): 30 g; Ízesítés (Flavor): eper - rák
Elfogyott
BB-05-001-031
Mérete (Size): 10 mm; Kisz.(Packings): 15 g; Ízesítés (Flavor): fűszer - máj
Elfogyott
BB-05-001-032
Mérete (Size): 10 mm; Kisz.(Packings): 15 g; Ízesítés (Flavor): fokhagyma
Elfogyott
BB-05-001-033
Mérete (Size): 10 mm; Kisz.(Packings): 15 g; Ízesítés (Flavor): eper
Elfogyott
BB-05-001-034
Mérete (Size): 10 mm; Kisz.(Packings): 15 g; Ízesítés (Flavor): ananász
Elfogyott

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!