Menü

Exner Innova Method Feeder kosár

Az Exner Innova Method Feeder kosár egy igazán különleges termék, amely magában foglalja a tradicionális method horgászat minden elemét, mégis olyan forradalmian új megoldásokat tartalmaz, amelyek megreformálják ezt a technikát. Már a csomagolása sem hétköznapi ennek a terméknek, ugyanis kizárólag papírcsomagolásban érhető el, ezzel is jelezvén, hogy az Exner cégnek szívügye a környezetvédelem.

A tasakot kibontva elsőre talán ijesztőnek tűnik, hogy darabokban kapjuk készhez a method kosarunkat, de a rendszer tökéletességét jelzi, hogy gyors összeállítást követően máris használható a termék.

Mit is rejt a csomagolás?
- 1 db kosártest
- 1 db megnevezésben jelzett kosárnehezék
- 1 db nehezéket rögzítő gumiszalag
- 1 db szilikon zsinórcsiptető
- 1 db gumiharang
- 1 db vezetőszár

A kosár összeszerelése nagyon egyszerű! A cserélhető, és külön is beszerezhető nehezéket rá kell illeszteni a kosár testére, majd a gumiszalaggal rögzíteni azt. Végül a gumiharanggal lehet fixálni az egészet. A szilikon zsinórcsiptető a kosár belsejében foglal helyet. Ennek szerepe, hogy lebegő csali esetén, az előkét ebbe belefogatva lehet szabályozni a csalifelkínálás magasságát.

Amennyiben távolabbi régiókat szeretnénk elérni a kosárral, érdemes az összeszerelés előtt a melléklet vezetőszárat a kosár közepébe illeszteni. Ez a csövecske stabilizálja a kosarat repülés közben, így az nem fog kóvályogni a levegőben.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
400FIN-20
Tömeg: 20gr;Méret: L
Raktáron
400FIN-30
Tömeg: 30gr;Méret: L
Raktáron
400FIN-40
Tömeg: 40gr;Méret: L
Raktáron
400FIN-50
Tömeg: 50gr;Méret: L
Raktáron
400FIN-60
Tömeg: 60gr;Méret: L
Raktáron

Leírás és Paraméterek

db/csg 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!