Menü

Rapture Finezza pergető bot

A RAPTURE FINEZZA botcsalád az egyik legnagyszerűbb választás a "light fishing" technikát alkalmazó pergető horgászok számára.

Kiválóan használható mikro jigekkel és körförgókkal, kanalakkal, drop és split shotokkal.
Ez a bot - akárhonnan nézzük - a manapság egyre divatosabb Finesse stílusra született.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre inkább előtérbe kell helyezni a "light Fishing" botokat, mert az már nyilvánvaló, hogy a kemény botok nem minden esetben váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Van amikor csak a "light fishing" módszerek és a hozzájuk tartozó bot használata az egyetlen megoldás, hogy halakat tudjunk becserkészni.
Ráadásul a "light fishing" alkalmazása nem jelenti azt, hogy ezzel a módszerrel nem lehet nagy halakat fogni. Éppen ellenkezőleg. Van olyan szituáció, amikor csak ezzel lehet horogvégre kapni a nagyobb testű, óvatos ragadozókat.

A "light fishing" technikát kedvelőknek ajánljuk a RAPTURE FINEZZA SPINNING prémium kategóriás 3 botból álló botcsaládot, melynek anyaga Super High Modulus CX-1 Micro Pitch Carbon. Ennek a legfontosabb tulajdonsága, hogy a szövetszerkezetét úgy alakították ki, hogy a bot minden részén egyenletesen oszlik meg a terhelés.

A pálcát a jól bevált és a fonott zsinórokat nem "sokkoló" SiC gyűrűkkel látták el.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
126-05-300
---
Elfogyott

Leírás és Paraméterek

Bot átmérő 12.2mm
Hossz 2.03m
Szállítási hossz 203cm
Dobósúly 1/8-3/8oz
Gyűrű tip./db LH Micro SiC/8
Tagok száma 1
Tömeg 113g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!