Menü

Trabucco GNT Match H-36 versenyláda

Amikor a Trabucco GNT MATCH ládacsalád tagjai (S-36 és H36) először a nyilvánosság elé került, csodálkozó és elragadtatott vélemények sokaságát váltotta ki. Egy képregényben ilyenkor röpködnek a „WOOOW” szövegbuborékok. 
De minek is köszönhető ez az elementáris hatás?
Talán, ami elsőre megfogja a szemlélődőt, az a láda vázszerkezete, ami egyrészt esztétikus, futurisztikus, ugyanakkor sugározza a stabilitást és a megbízhatóságot. Ráadásul a csőváz nagy szilárdságú alumínium ötvözete jótékony hatással van a láda súlyára.
Az ülésre pillantva olyan varrásokat látunk, amit legfeljebb csak a felső kategóriás autók ülésein láthatunk. Tovább növeli a minőség érzetett a felületre felvitt esztétikus logó is.
Az új generációs zselés párnázat több órás folyamatos használat során is nagyfokú kényelmet biztosít.
A lábak átmérője 36 mm. Ennek a méretválasztásnak kettős oka volt. Egyrészt növeli a stabilitást és terhelhetőséget, másrészt így lehetőség van a CONNECT és CLAMP ON kiegészítő termékcsaládok összes elemének fogadására.
A fiókok és modulok nagyfokú variálhatósága is nagy előny, hiszen nagyon nem mindegy, hogy hol horgászunk, mert egy telepített tóra jóval kevesebb felszerelés is elegendő, mint egy vadvízi peca esetén. Ennél a ládánál a horgászat előtti felkészülés és testre szabás nagyon könnyen és stresszmentesen elvégezhető.
Mindezeket összegezve méltán kerül a GNT MATCH sorozat a Trabucco ládáinak élére és a piac közvetlen élmezőnyébe is.

A család H-36 tagja elsősorban a praktikusságával emelkedik ki a versenytársak közül.
A sokoldalúságának alapja, hogy a láda alsó és felső (ülőpados) része egymástól függetlenül állítható. Ez a lehetőség még jobban kitágítja a felhasználó lehetőségeit, amikor az egyedi igények szerinti beállításról van szó.
A szokásos fiókkészlet nagyon jó alapot ad a felszerelések elhelyezésére. Ugyanakkor természetesen lehetőség van a rendszer további bővítésére is.
Az meg a Trabucconál magától értetődő, hogy a könnyebb szállítás érdekében a csomagban párnázott vállpántot is találunk.

Részletek:

  • A 36 mm-es lábak kompatibilisek a Trabucco CONNECT és CLAMP ON ládakiegészítő család tagjaival, ezáltal a láda bővítésére nagyon széles termékpaletta áll rendelkezésre.
    A lábak felső végének lezárásához félgömb dugókat használtunk. Ez egyrészt tovább növeli a láda eleganciáját, másrészt csökkenti a balesetveszélyt az éles felületek eltüntetésével.
  • A láb rögzítéséhez felejtse el a csavarozgatást. A zár benyomását követően állítsa a lábat a megfelelő hosszra, majd engedje a zárat. Stabil zárást biztosít, mégpedig úgy, hogy a lábon sem marad nyoma.
  • A beépített vízmérték segítségével bármilyen talajviszony esetén vízszintesre állítható a láda és ezzel együtt az ülésfelület, ami alapvető a hosszú ideig történő kényelmes használatnál.
  • A 6 darab teleszkópos lábnak köszönhetően bármilyen terepviszony esetén tökéletesen beállíthatjuk a ládánkat és még az sem probléma, ha a láb a vízbe kerül.
  • A minőségi üléspárnában lévő nagy stabilitású gél gondoskodik a hosszú ideig tartó kényelmes használatról.
  • A párna elülső középső részén kialakított bottartó vastag gumiból készült. Ez az anyag a kellő rugalmassága miatt nem zavarja a ládán ülő embert, ugyanakkor megvan a merevsége a botvég megtartásához is.
  • A ládához külön vásárolható kerék készlet a 116-10-010 cikkszámon.
  • A lábtartót felszerelték a haltartó háló rögzítésére használható csatlakozó ponttal. Ugyanez a láda alsó részére is rákerült, így a lábtartó használata nélkül is rögzíthetjük a ládához a haltartó hálót.
Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
116-10-520
---
Elfogyott

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!