Menü

Trabucco Atomic XR Four Fight BLS bolognai bot

CX2 Nanotec carbonból készült erős és rendkívül megbízható bot merev (stiff) akcióval. Maximális emelési tömege: 4 kg


A bot tagok csatlakozási felülete speciális kezelést kapott. Ennek köszönhetően a tagok akkor sem ragadnak össze, ha nedvesség éri őket, ugyanakkor stabilan és pontosan csatlakoznak egymáshoz, így bot akciója is egyenletes.
A bot a szénszálaknak és a szálak közti területet kitöltő gyantának köszönheti az erejét és a kis súlyát. Ezek a botok nagyon jó minőségű nagyon finom szerkezetű gyantát tartalmaznak, így kitöltik a szénszálak közti legkisebb teret is. Ennek is köszönhető a bot kivételes minősége.
A bot minden tagja (a spicc tag kivételével) extra megerősítést kapott (X-Cross), mely egy nagy modulusú szénszálas bevonat. Ez merevíti a botot, extra erőt biztosít és véd a hirtelen bekövetkező sokk hatások ellen.
A bot rozsdamentes acélból készült Pacific Bay típusú orsótartót kapott. Ez massziv kapcsolatot biztosít a bot és az orsó között. A tartó mérete 7, ami a nagy méretű orsók használatát is lehetővé teszi.
A botvég dugó alumíniumból készült, belül gumi csillapítóval. Ezen kívül egy EVA-ból készült távtartó gondoskodik arról, hogy összecsukott állapotba a tagok vége ne sérüljön meg.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
122-48-560
Hossz (length): 6m; száll h. (c.length):142cm; Tömeg (weight): 450g; Tagok száma (parts): 6; Dobósúly (c.weight): 0-80g; Akció (act.): merev (stiff); Gyűrű (guide): K-SiC
Raktáron

Leírás és Paraméterek

Bot akció merev (stiff)
Dobósúly 0-80g
Gyűrű tip./db K-SiC

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!