Menü

Rapture Avior Micro Lure 2,1m UL 2-10g pergető bot

Nem egyféle pergetési módszer létezik. A körülményektől, a célhaltól, a kedvenc technikánktól függően, szinte mindig egy kicsit más botot kell a kézben tartani, hogy igazán eredményesek legyünk.
Ezért született meg a Rapture AVIOR botcsaládja, ami a pergetés világában használatos botok nagyon széles spektrumát fedi le.
Horgászhatunk pisztrángra, fekete sügérre, csukára, balinra, horgászhatunk sebes és kevésbé sebes folyóvízekben, vagy tavakban, vízparton, csónakból, vagy kajakból, az AVIOR család mindig kínál nekünk egy megfelelő botot a horgászathoz.
A család minden tagjának anyaga SX4 nano-carbon, mely híres stressztűrő képességéről és megbízhatóságáról. A speciális (CXC) technológiának  köszönhetően a bot csavarodását és torzulását sikerült teljesen kiküszöbölni. Mindezek együtt jótékony hatással vannak a dobástávolságra, a dobás pontosságára, a csalival történő állandó szenzitív kapcsolattartásra és a fárasztáskor a hal minden mozdulatának lekövetésére.
A bot Sea Guide K-SiC gyűrűket kapott. A végyűrű speciális karjai a tekeredést hívatottak megakadályozni.
A meztelen nyél felső markolata parafa, az alsó része EVA borítást kapott. Ez azon túl, hogy rendkívül divatos, nagyon hasznos is, mert nagyon kényelmes és biztos fogást bíztosít, legyen szó dobásról, behúzásról, vagy fárasztásról.

A család MICRO LURE tagja ideális az UL pecára. Különösen illenek hozzá a  kanalak, körforgók és egyéb kis méretű hard csalik.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
126-71-010
Hossz (Length): 2,10m; Száll. hossz (C. length): 107cm; Tagok száma (N. of sect.): 2; Akció (Action): Ultra light - Medium fast; Dobósúly (c.weight): 2-10g; Gyűrű (guide): K-SiC/8
Raktáron

Leírás és Paraméterek

Hossz 2.1m
Szállítási hossz 107cm
Bot akció ultra light-medium fast
Dobósúly 2-10g
Gyűrű tip./db K-SiC/8
Tagok száma 2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!