Menü

Fizetési módok

A rendelés minimális végösszege - szállítási díj nélkül - nettó  15.000 Ft. Ennél kisebb értékű megrendeléseket nem áll módunkban kiszállítani. 

Választható fizetési módok:

 • készpénzes fizetés (utánvét), a csomagküldő (GLS) által kiszállított áru átvételekor (csak magyarországi szállítási cím esetén) *
 • előre utalás magyarországi szállítás esetén **
  • Bankszámla: 11747006-27267345
  • előre utalás nemzetközi szállítás esetén.(EURO) **: IBAN:  HU46117634714070388600000000 SWIFT: OTPVHUHB
 • halasztott fizetés (Pastpay)
  • A trabucco.hu webshopon lehetőség van arra, hogy a megvásárolt áru ne azonnal, hanem egy későbbi időpontban kerüljön kifizetésre. Ezt egy külső pénzügyi partner, a Péntech Financial Solutions Zrt. („Péntech”) közreműködésével nyújtjuk, annak PastPay nevű faktorálási fizetési módján keresztül. Ebben az esetben, amennyiben Ön a webes felületen fizetési módnak a PastPay-t (faktorálást) jelöli meg, és a Péntech vállalja az adott ügylet finanszírozását, úgy a Szolgáltató által Ön felé kiállított számlát a Péntech faktorálja, azaz a Szolgáltató Ön felé fennálló követelését megvásárolja és a számla ellenértékét Ön helyett a Szolgáltatónak megfizeti. Ilyenkor a Szolgáltató részéről kiállított számla már tartalmazza a konstrukció egyedi jogi jellemzőit és a szükséges információkat is.
   FONTOS, hogy a faktorálást követően az Ön fizetési kötelezettsége a Péntech felé áll fenn, amelyet kizárólag a számlán megjelölt, Péntech-es számlaszámra tud teljesíteni. Fizetési kötelezettségének legkésőbb a számla lejárati napján eleget kell tennie, ellenkező esetben 40 euró költségátalány kerül felszámításra. Ön a PastPay használatával hozzájárul ahhoz, hogy a kapcsolattartási adatai (név, email cím, telefonszám) továbbításra kerüljenek a Péntech számára. Erre elsősorban azért van szükség, hogy az engedményezéshez és a fizetés lebonyolításához szükséges információkat, értesítéseket megküldhessük Önnek. A Péntech adatkezelési tájékoztatóját itt találja. Abban az esetben, ha a Péntech nem vállalja az adott tranzakció finanszírozását, ez a fizetési mód nem elérhető- természetesen a vásárlásra továbbra is lehetősége van, kérjük, ez alkalommal válasszon másik fizetési módot.

* Amennyiben a csomagot készpénzben az áru átvételekor fizeti, akkor a teljes összeget a csomagot kiszállító GLS-Hungary munkatársának kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot.

** Az előre (banki) utalás fizetési mód választása esetén a csomagot a számla teljes végösszegének beérkezése után adjuk át a csomagküldőnek.


Minden kikézbesített csomagban megtalálja az ÁFA-s számlát, amely tartalmazza a termékeket tételesen és a szállítási, csomagolási költséget (közvetített szolgáltatás).
A termékek tulajdonjoga mindaddig az áruházunkat illeti, amíg az ellenérték teljes mértékben kiegyenlítésre nem kerül. Az ezen idő alatt bekövetkezett sérülésekért a vevő felel.