Menü

Draco összecsukható szék

Ez a prémium minőségű összecsukható alumínium horgász szék ideális választás minden horgász számára, aki kényelmet és praktikusságot keres.
A szék 42 cm magas, súlya mindössze 1250 gramm, így könnyedén szállítható és tárolható, akár egy hosszabb horgásztúrára is.
Ülőfelülete 30x28 cm, amely elegendő helyet biztosít a kényelmes üléshez. Az erős, tartós anyagból készült ülőfelület biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális kényelmet, még hosszabb időn át tartó használat során is.
Az alumínium váz könnyű, mégis rendkívül erős, amely biztosítja a szék stabilitását és tartósságát. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően a szék gyorsan és egyszerűen összecsukható, így helytakarékosan tárolható és könnyedén szállítható.

Előnyei:

  • Könnyű Szállítás: A mindössze 1250 grammos súlyának köszönhetően könnyedén magaddal viheted bárhová.
  • Gyors Összecsukás: Az egyszerű összecsukható mechanizmus lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt felállítsd vagy elpakold a széket.
  • Tartós Anyagok:Az alumínium váz és az erős ülőfelület biztosítják a hosszú távú használatot, még zord körülmények között is.
  • Kényelmes Ülés:** A 30x28 cm-es ülőfelület kényelmes ülést biztosít, hogy a horgászat során teljes mértékben a kapásokra koncentrálhass.

Ez az összecsukható alumínium horgász szék tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék kényelmesebbé tenni horgászati élményeiket. Könnyű súlya, kompakt mérete és tartós kialakítása révén ideális társ minden horgászkalandhoz. Ne hagyd ki ezt a praktikus és kényelmes horgász széket, amely minden horgász felszerelésének elengedhetetlen része lehet!

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
CFT1206
...
Raktáron

Leírás és Paraméterek

Anyaga alumínium
Mérete 42*30*28cm
Száll. hossz 45*35*5cm
Tömeg 1250g
Tulajdonság terhelhetőség: 100kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!