Menü

Trabucco Inspiron FD Master feeder bot

Kiváló választás közepes és nagyobb távolságú feederezésre 75-90g dobósúlyig. A bottest anyaga High Modulus CX-1 carbon. Ennek a jellegzetessége, hogy az anyag rétegek között a kötőanyag gyanta nagyon egyenletes. A csatlakozó részek anyagválasztása és kialakítása olyan, hogy még vizes állapotban is könnyű az összeillesztés, illetve szétszerelés.
A gyűrűzés S-SiC, mely sima futást biztosít, akár mono, akár fonott zsinór esetén is.
A markolat parafa EVA betétekkel. Kényelmes a fogása és könnyű a tisztítása. Az orsórögzítő kialakítása ergonómikus és matt gumiburkolatot kapott.
Tartozék 3 darab carbon spicc (Light, Medium, Medium heavy). A spiccek átmérője a csatlakozó résznél 2,4mm, hosszuk 55cm-Light, 52cm–Medium és 54cm–Medium heavy. A gyűrűzésük 5+1-es. Színsáv szolgál a könnyű megkülönböztetésre és jól láthatóságra korlátozott látási viszonyok esetén.
A 3,6m-es bothoz tartalék spiccek itt rendelhetők.
A 3,9m-es bothoz tartalék spiccek itt rendelhetők. 

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
153-04-360
Hossz (Length): 3,60 m; Tömeg (Weight): 242 g; Száll. hossz (C. length): 127 cm; Dobósúly: 75 g; Bot akció (Action): Medium
Raktáron
153-04-390
Hossz (Length): 3,90 m; Tömeg (Weight): 281 g; Száll. hossz (C. length): 136 cm; Dobósúly: 90 g; Bot akció (Action): Medium heavy
Raktáron

Leírás és Paraméterek

Gyűrű tip./db Sea Guide SiC
Spicckészlet carbon: M,MH,L
Tagok száma 3+3

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!