Menü

Fjuka Neeonz pellet 50 g 7 mm

  • Az egyetlen közvetlenül horogra tűzhető fluoro lágy horogcsali. Nincs szükség csalitüskére, fúróra, gyűrűre, stabilan áll a horgon.
  • Négy színben, praktikus, ugyanakkor attraktív csomagolásban kerül forgalomba.
  • A kezdeti alak tetszőleges formává gyúrható. Készíthető belőle korong, kukorica forma, kukac, vagy bármi.
  • Több szem össze is gyúrható, így nagyobb méretű csali is készíthető.
  • Különböző színűek is összegyúrhatók egy attraktív csalivá.
  • Csalogató hatása nagyon hatékony a Sensate™ Micro adaléknak köszönhetően.
  • A tároló csőben 150db 7 mm-es csali található.

A Fjuka Neeonz egy egyedi – rugalmas - anyagszerkezettel, attraktorokkal és fluoro pigmentekkel rendelkező csali. Nagyon jól látható a víz alatt, legyen szó tóról, folyóról, vagy csatornáról. De nem csak a láthatósága, hanem a csalogató hatása is rendkívül hatékony. Ezt a hozzáadott Sensate™ Micro attraktornak köszönheti.
A fokozottan csalogató színvilágnak és az erőteljes íz kibocsájtásnak köszönhetően a csali nagyon fogós még a hideg vízben is.

A Sensate ™ néven ismert étvágy stimulátorok speciális kombinációjával készül. Ezek az attraktorok nagyon finom részecskékben vannak diszpegrálva, amelyek átmérője 0,4 ezredmilliméter. Vízzel érintkezve ezek a mikrorészecskék gyorsan szétszóródnak a hatás széles tartományában. Valójában a Sensate ™ 3000-szer nagyobb aroma és illatanyagot hoz létre, mint egy közönséges olajalapú attraktor.

A Fjuka Neonz az egyedi anyagszerkezetének köszönhetően teljesen egyedi módon formázható és nagyon jól megáll a horgon.

Nagyjából úgy képzelhető el, mint a gyurma szakkörön. Több csali összegyúrható, így a csali nagysága változtatható. Ezt úgy is megtehetjük, hogy különböző színű csalikat gyúrunk össze, ezáltal egy nagyon attraktív megjelenésű csalit készíthetünk. Emellett a csali formájának is csak a képzeletünk szab határt. Olyan formára gyúrjuk a csalit, amilyenre akarjuk. Formázhatjuk kukoricára, tigrismogyoróra, kukacra, vagy kb. bármire.

De mindegy is mire formázzuk, azt a horogra tűzve ott is marad. Nincs szükség csalitüskére, hajszálelőkére, gyűrűre a csalizáshoz.

Ráadásul más típusú csalival kombinálva is felkínálható.

A legtöbb horogcsalival ellentétben a Fjuka Neeonz íze jó. És mind a 4 fluoro színről bebizonyosodott, hogy hatékony a keszegfélék, ponty, kárász, pisztráng, márna horgászata során.

A Fjuka Neeonz egy praktikus, újra felhasználható csőben kapható. Felnyitás után visszazárva 12 hónapig a csali megőrzi ruglamas szerkezetét.
Napon, nyitva hagyott csőben a csali kikeményedik, így ezt mindenképpen kerülni kell!

A Fjuka Neeonz egyedi textúrája teljes egészében az emberi tápláléklánc számára jóváhagyott, felelősségteljes eredetű összetevőkből áll, további színező pigmenttel. Nem tartalmaz műanyagot és semmilyen mesterséges összetevőt.

Összetevői: Búza és kukorica termékek, mag- és növényi kivonatok, halolajok, cukrok, fehérjeszármazékok, engedélyezett aromák, édesítőszerek, ízfokozók, színezékek.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
FJ-01001
fluo fehér
Elfogyott
FJ-01002
fluo sárga
Elfogyott
FJ-01003
fluo rózsaszín
Elfogyott
FJ-01004
fluo narancs
Elfogyott

Leírás és Paraméterek

Kisz. 50 g
Mérete 7 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!