Menü

Rapture Acrux Area AXR622/XULS (1882/2.5), pergető horgászbot

Speciálisan kanalas és wobbleres area trout horgászatra kifejlesztett prémium kategóriás pergető bot .
A bottest anyaga a jól bevált SX4 Nano Carbon. A nyéltag egy vadonatúj technológiájú keresztszövéses carbon réteget kapott (CXC carbon), ami megakadályozza a test torzulását terhelés alatt. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a dobást követő, a bottagon végig futó hullámzás a minimumra csökken ami javítja a bot reakció képességét. Gyorsabb, és hatékonyabb az akasztás és megdöbbentően növeli a dobáspontosságot. Ez utóbbi tulajdonság mindenképpen a vetélytársak fölé emeli kategóriájában.A bot spicce tömör (solid).
Az egykezes dobásokhoz tervezett nyél minőségi kidolgozású, kézbeillő és még hosszú horgászat során sem válik kényelmetlenné.
A bot gyűrűzése speciális  - ultrakönnyű - SiC-RS, ami a zsinór számára tökéletes felületet és ragyogó hőelvezetést biztosít, legyen az fonott, damil, FC vagy ester zsinór. A gyűrű "K" profilú lába  megakadályozza a zsinór gubancolódását.
A japán FUJI orsótartó anyaga carbon-acél kombó. Tökéletesen és biztonságosan rögzíti az orsót a bothoz és pazar kiegysúlyozottságot eredményez.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
126-27-070
Hossz(length): 1,88m; Száll.hossz(c.length): 94cm; Tagok száma(n.of sect.): 2; Dobósúly(c.weight): 0,2-2,8g; Gyűrű(guide): RS K-SiC; Akció(action): extra ultra light-extra slow
Raktáron
126-27-080
Hossz(length): 1,98m; Száll.hossz(c.length): 104cm; Tagok száma(n.of sect.): 2; Dobósúly(c.weight): 0,3-4g; Gyűrű(guide): RS K-SiC; Akció(action): ultra light-extra slow
Raktáron

Leírás és Paraméterek

Gyűrű tip./db RS K-SiC
Tagok száma 2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!