Menü

Rapture Areabox Tackle System bottartó, 320 mm

Minden horgász számára nagyon fontos, hogy az éppen használaton kívüli botjait is biztonságban tudja a víparton is. Igaz ez a pergető horgászokra is. Nekik ajánlunk most egy kiváló megoldást.

Ez a - Polycarbonátból és ABS-ből készült - bottartó egyszerű mozdulattal csatlakoztatható a Rapture Area Box pergető doboz oldalához. 
Ezekhez a dobozokhoz a vásárláskor tartozékként ugyan jár két bottartó, de a dobozhoz összesen 4 darab bottartó csatlakoztatható összesen, mégpedig a 6 kialakított csatlakozó pont (oldalanként 3-3) valamelyikéhez. Így ezzel a bottartóval tovább bővíthetjük a pergető dobozunkat.

Ezeknek a bottartóknak a magassága 2 egyszerű lépésben állítható, így könnyen lehet igazítani a botvég és az orsó szár távolságának megfelelően.
A tartó fejének speciális kialakítása megakadályozza, hogy a behelyezett bot körbe forogjon tárolás közben. Ezt az bot behelyezésekor az orsó szárának a bottartó fej vájatába illesztésével érhetjük el. A fejen 4 vájat van, így a bot 90 fokonként rögzíthető. A bottartó tartó elem hossza 320 mm.
A tartó alján lévő talp csúsztatható, amelyek megfelelő pozícionálásával az egész pergető doboz stabilitása növelhető.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
113-20-750
Raktáron

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!