Menü

SAPPHIRE MINNOW SF WOBBLER

A Rapture Sapphire egy igazán „allrounder” – azaz mindenes -  műcsali, teljesen újratervezett és technikailag fejlett megoldásokkal.
A teste polikarbonátból készült, festése, új, UV színezés.
A polikarbonát egy hőre lágyuló polimer, amely nagyon kristályos és tartós. Az átláthatóságának köszönhetően kiváló anyag a műcsali test gyártásához, különösen a tengeri, vagy tiszta és átlátszó édesvízi horgászathoz.
A „Weight Moving” – mozgó rendszerű - súlyozása, fejlett aerodinamikai kialakítása lehetővé teszi a nagy távolságok elérését.
A forradalmi háromszög keresztmetszetű, széles oldalfalu testfelépítés súlypontja felülre került.
Mindezek tökéletes úszóképességet még hullámos és áramló vízben is.
A test felépítése is különleges, ugyanis az átlátszó és annak belsejében egy holografius lap található, melyen a fény visszatükröződik. A ráeső fénytől függően ez  a visszatükröződés olyan is lehet, mint egy vaku villanás. Épp úgy, mint egy felszínhez közel úszó csalihal oldalán megcsillanó napfény. Ez pedig nagyon izgatja a ragadozókat és támadásra ingerli azokat.
A test és ajak megfelelő kialakításának köszönhetően a csali oldalirányú vezetése is lehetséges ugyanabban a vízopszlopban.
A csali vezetésére több eredményes módszer létezik. Működhet a behúzás szünetekkel, lassú folyamatos behúzással, illetve folyamatos apó berántásokkal oldalváltással.
Mint a bevezetőnkben említettük, a SAPPHIRE egy igazi mindenes csali, eredményesen bevethető az legtöbb édesvízi ragadozóval szemben.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
180-19-401
Szín (Color): UVSL
Raktáron
180-19-402
Szín (Color): UVSR
Raktáron
180-19-404
Szín (Color): UVHM
Raktáron
180-19-407
Szín (Color): UVOS
Raktáron

Leírás és Paraméterek

Hossz 90mm
Tömeg 7,5g
Úszóképesség Felúszó / Floating
Vontatási mélység 0,2 - 1,2 m

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!