Menü

Rapture Spot Marker h bója

Egyszerű de nagyszerű szerkezet. Ki nem járt még úgy, hogy csónakkal járta a vizet és radarral, vagy egyéb más módon talált egy medertörést, akadót, de nem tudta megjelölni a helyet, mert vagy elsodorta a víz, mielött rögzítette volna  a csónakot,vagy nem volt eszköz megjelölni azt, így újra kellett keresni az igéretes helyet.Nos itt a praktikus megoldás. Annyit kell csak tennünk, hogy egyszerűen rádobjuk a hely felett a vízre a markert , amiről automatikusan lepereg  a zsinór mindaddig míg el nem éri a feneket. Semmivel sem több, így mindig feszes marad a zsinór.A zsinór végén megfelelő tömegű ólom biztosítja, hogy ne sodorja el a víz,  a jól látható narancssárga H betűt formázó markert. A markeren 25 mt zsinór található, ami a hazai viszonyokhoz bőven elég.Horgászat végeztével könnyen felszedhető.

A bojlis horgászoknak is nagy segítség behatárolni több ponton a felderített tuti helyet a bójázás elött, hogy a legoptimálisabb legyen a horgászhely kijelölése.

A pergetésnél is jótékony segítséget nyújt, amikor  - pl. egy tavon - többször is célszerű lenne próbálkozni egyik másik helyen.Megjelölve ezeket a helyeket könnyen vissza lehet találni az igéretes helyekre.

Célszerű több markerrel felszerelkezni az ilyen eshetőségre.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
101-46-200
---
Raktáron

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!