Menü

Trabucco Atomic XR Energy Master BLS bolognai bot

CX2 Nanotec carbonból készült bot.
Akciója Medium strong.
Maximális emelési tömege: 2 kg

A bot tagok csatlakozási felülete speciális kezelést kapott. Ennek köszönhetően a tagok akkor sem ragadnak össze, ha nedvesség éri őket, ugyanakkor stabilan és pontosan csatlakoznak egymáshoz, így bot akciója is egyenletes.
A bot a szénszálaknak és a szálak közti területet kitöltő gyantának köszönheti az erejét és a kis súlyát. Ezek a botok nagyon jó minőségű nagyon finom szerkezetű gyantát tartalmaznak, így kitöltik a szénszálak közti legkisebb teret is. Ennek is köszönhető a bot kivételes minősége.
A bot minden tagja (a spicc tag kivételével) extra megerősítést kapott (X-Cross), mely egy nagy modulusú szénszálas bevonat. Ez merevíti a botot, extra erőt biztosít és véd a hirtelen bekövetkező sokk hatások ellen.
A bot rozsdamentes acélból készült Pacific Bay típusú orsótartót kapott. Ez massziv kapcsolatot biztosít a bot és az orsó között. A tartó mérete 7, ami a nagy méretű orsók használatát is lehetővé teszi.
A botvég dugó alumíniumból készült, belül gumi csillapítóval. Ezen kívül egy EVA-ból készült távtartó gondoskodik arról, hogy összecsukott állapotba a tagok vége ne sérüljön meg.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
122-48-250
Hossz (length): 5m; száll h. (c.length):130cm; Tömeg (weight): 250g; Tagok száma (parts): 5; Dobósúly (c.weight): 0-30g; Akció (act.): medium strong; Gyűrű (guide): SiC
Elfogyott
122-48-260
Hossz (length): 6m; száll h. (c.length):132cm; Tömeg (weight): 340g; Tagok száma (parts): 6; Dobósúly (c.weight): 0-30g; Akció (act.): medium strong; Gyűrű (guide): SiC
Raktáron
122-48-270
Hossz (length): 7m; száll h. (c.length):134cm; Tömeg (weight): 450g; Tagok száma (parts): 7; Dobósúly (c.weight): 0-30g; Akció (act.): medium strong; Gyűrű (guide): SiC
Raktáron

Leírás és Paraméterek

Bot akció medium strong
Dobósúly 0-30g
Gyűrű tip./db SiC

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!