Menü

Trabucco LTX FD orsó

Ez az orsó 5 precíz, dupla védelmű rozsdamentes acél golyóscsapágyat tartalmaz, amelyek biztosítják a sima és megbízható működést.
Az orsó egy rozsdamentes acél görgőscsapággyal szerelt visszafordulásgátlót kapott.
A főtengely és a hajtóműtengely szintén rozsdamentes acélból készült, biztosítva a maximális tartósságot és kopásállóságot, így az orsó a legnehezebb körülmények között is megbízható marad.
Az orsó teste és forgórésze rendkívül strapabíró, amely ellenáll a nagy terheléseknek és a mindennapi használat okozta kopásnak. A CNC technológiával készült fogantyú gumírozott, ergonomikus gombbal van ellátva, amely biztosítja a kényelmes és stabil fogást.
Az alumíniumból készült dob "V" profilú. Ennekköszönhetően növekszik a dobás távolsága, míg a nagyméretű alumínium felkapókar segíti a zsinór sima kezelését.
Az egyik legfontosabb elem a finoman állítható elsőfékes rendszer, amely rozsdamentes acél és textil féklamellákat használ. Ez a rendszer rendkívüli pontosságot és precíz szabályozhatóságot biztosít a horgász számára, lehetővé téve a gyors reagálást még hirtelen helyzetekben is. A teljesen zárt fékrendszer 100%-ban víz- és porálló, ami azt jelenti, hogy az orsó még a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is megbízhatóan működik, védve a belső alkatrészeket a sérüléstől.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
034-48-200
Méret (size): 2000; Tömeg(wight):218g; Csapágy(bearing): 5+1; Áttétel(gear ratio): 5,2:1(75cm); Dobkapacitás(spool c.): 020-120m; Pótdob(spare spool): 0
Raktáron
034-48-300
Méret (size): 3000; Tömeg(wight):226g; Csapágy(bearing): 5+1; Áttétel(gear ratio): 5,2:1(80cm); Dobkapacitás(spool c.): 020-145m; Pótdob(spare spool): 0
Raktáron

Leírás és Paraméterek

Fékerő 8kg
Csapágy 5+1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!