Menü

X-RAY FINESSE, bot

Már-már mániákusan minden részletre kiterjedően tervezte és alkotta meg a Rapture és vele szorosan együttműködő Toray ezt a botcsaládot, mely a sügér horgászok egyik nagy kedvence lehet.
A bottest nagyon érzékeny, reaktív és rendkívüli módon megbízható, jól tűri a legnagyobb stressz hatásokat is. Mindezt a speciális - nano technológiás SX4 carbonszálas szövetű anyagának köszönheti. Ennek jellemzője a nagy sűrűségű finom szélszálas hálószövés egy kevés gyantával kötve. A szénszálak 45 és 135 fokban helyezkednek el egymáshoz képest. Az anyag ezen rétege zseniálisan oszlatja el a fellépő terheléseket, ezzel megakadályozva, hogy a feszültség összegyűljön egy – egy ponton. Ez a megoldás minden eddiginél erősebb és megbízhatóbb bottestet eredményezett, a kis tömeg megtartása mellett.
A speciális- EVA borításu - markolat kialakítás további súlycsökkentést eredményezet, ráadásul nagyban hozzájárult bottest tökéletes kiegyensúlyozottságához.
A bot a fonott zsinór barátságáról híres SiC gyűrűket kapott.
 

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
126-07-500
Hossz (Length): 1,98 m; Száll. hossz (C. length): 198 cm; Dobósúly: 1/8 – 1/2 oz; Bot akció (Action): Medium Light - Extra fast
Raktáron
126-07-550
Hossz (Length): 2,03 m; Száll. hossz (C. length): 203 cm; Dobósúly: 3/16 – 3/4 oz; Bot akció (Action): Medium - Extra fast
Raktáron

Leírás és Paraméterek

Gyűrű tip./db KLH Micro SiC
Tagok száma 1
Tömeg 97 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!