Menü

NM Cseburáska Mandarin Stand Up

A jigfejeknél már évtizedekkel ezelött megjelent a vasalófejre hajazó forma. A cseburaska szülőatyjai megoldották, hogy  a formából adódó számos pozitív tulajdonság ennél a zseniális módszernél is segítségünkre legyen. Igaz ebben az esetben nem pontosan vasaló, inkább mandarin gerezdre hasonlít.
Ennek a formának a  lényege, hogy fenékre éréskor nem dől el a műcsali és még könnyebben fel tudja szippantani a ragadozó a plasztikot. Nem beszélve arról, hogy a horog is mindig az optimális , felfelé álló pozícióban marad ami a biztos akadáshoz szinte garancia.
A plasztikcsalit egy vagy kétágú füles horogra kell felfűzni és beakasztani a rozsdamentes, hosszú élettartamú drótcsatlakozóba, amit aztán bele kell tolni az ólomfejbe.  A drót horoggal szembeni oldalába kell csatlakoztatni a kapcsot.
Előnye a jigfejekkel szemben, hogy a fenékre érést követően még pár másodpercig szabadon mozog, “külön életet él “ a plasztikcsali, ami az óvatoskodó ragadozó gyanúját kevésbé kelti fel, hiszen a fej tömegétől függetlenül mozoghat a gumi.
Figyelem ! Csak un. füles horoggal használható ! Ez lehet a rejtett horgos technikához használatos különféle offset horog, féreghorog, dropshot horog. Mindig a plasztik méretéhez, formájához illő  karcsú, lehetőleg mikroszakállú horog javasolt. Az UL szerelmeseinek a legkisebb,  10-14-es vékonyhúsú horog a hatékony megoldás. (BN 145)
A másik nagy előnye, hogy  kevésbé  roncsolja a gumitestet annak cseréjénél, hiszen a füles horog minimális  sérülést okoz a fel ill. levételkor és nagyban meggyorsítja a műcsali vagy az ólomfej cseréjét.

 

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
NM csebu-m 02
Tömeg (Weight): 2 g; db/csg (Pieces): 5
Elfogyott
NM csebu-m 03
Tömeg (Weight): 3 g; db/csg (Pieces): 5
Elfogyott
NM csebu-m 04
Tömeg (Weight): 4 g; db/csg (Pieces): 5
Elfogyott
NM csebu-m 06
Tömeg (Weight): 6 g; db/csg (Pieces): 5
Elfogyott
NM csebu-m 08
Tömeg (Weight): 8 g; db/csg (Pieces): 4
Elfogyott
NM csebu-m 10
Tömeg (Weight): 10 g; db/csg (Pieces): 4
Elfogyott
NM csebu-m 12
Tömeg (Weight): 12 g; db/csg (Pieces): 4
Elfogyott
NM csebu-m 14
Tömeg (Weight): 14 g; db/csg (Pieces): 3
Elfogyott
NM csebu-m 16
Tömeg (Weight): 16 g; db/csg (Pieces): 3
Elfogyott
NM csebu-m 18
Tömeg (Weight): 18 g; db/csg (Pieces): 3
Elfogyott
NM csebu-m 20
Tömeg (Weight): 20 g; db/csg (Pieces): 3
Elfogyott

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!