Menü

Rapture Iride TRX pergető bot

A pergető botok piacán nagyon elterjedtek az egy szűk felhasználási területre, illetve egy-egy stílusra specializált botok. Így aztán egy átlaghorgász nagyon sokszor csak kapkodja a fejét a hatalmas kínálat és specifikációk láttán.
De még egy kezdő, hobbi horgász is megnyugodhat, amikor megáll az RAPTURE Iride TRX botcsalád előtt.
A választásnál ebben az esetben ne legyen szempont a hal mérete, ugyanis ez a bot az anyagválasztásának köszönhetően – CX Nano Carbon – a legkisebbtől a legnagyobb halig megbízhatóan teljesít.
Sokkal inkább legyen szempont a használni kívánt csali típusa és a meghorgászni vágyott távolság. Egy tavi pergetésnél általában nagyobb távolságra kell a csalit eldobni, míg folyóvíz esetén ez általában jóval kisebb. Emiatt a tavakra általában hosszabb és erősebb verziót javasolunk. Négy méretben került forgalomba.
A speciális SiC gyűrűzés és a vékony csőspicc nagyon alkalmassá teszi ezt a botot a fonottzsinóros horgászatra, ami manapság egyre népszerűbb a pergetős horgászatban.
Mindezek együtt lehetővé teszi, hogy a legkisebb villantót, vagy minnow típusú csalit is nagy távolságra lehessen eldobni úgy, hogy közben a bot érzékenysége is megmarad.
Az osztott természetes parafa markolat és a rendkívül jó minőségű orsótartó (fa és carbon) gondoskodik a maximális komfortról. Különlegesség, hogy a nyélen mindegyik bot mérethez külön kalibrálták a markolatok közti osztás hosszát a kényelmesebb használat érdekében.
A markolat végén lévő gumi korong egyrészt védi a botot, másrészt a bot azonosító adatait is tartalmazza igényes kivitelben.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
126-81-100
Hossz (Length): 1,83 m; Száll. hossz (C. length): 095 cm; Dobósúly: 0,5-5 g; Bot akció (Action): Ultra light - Regular slow
Elfogyott
126-81-200
Hossz (Length): 1,98 m; Száll. hossz (C. length): 102 cm; Dobósúly: 0,5-5 g; Bot akció (Action): Ultra light - Regular slow
Elfogyott
126-81-300
Hossz (Length): 1,98 m; Száll. hossz (C. length): 102 cm; Dobósúly: 0,8-8 g; Bot akció (Action): Light - Regular
Elfogyott
126-81-400
Hossz (Length): 2,13 m; Száll. hossz (C. length): 110 cm; Dobósúly: 0,8-8 g; Bot akció (Action): Light - Regular
Elfogyott
126-81-500
Hossz (Length): 2,28 m; Száll. hossz (C. length): 118 cm; Dobósúly: 0,8-8 g; Bot akció (Action): Light - Regular slow
Elfogyott

Leírás és Paraméterek

Tagok száma 2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!