Menü

LOOMIS & FRANKLIN NYMPH IM7 LEGYEZŐ BOT

Az új Loomis & Franklin legyezőbot széria család  a minőség és a megbízhatóság a szinonimája a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően. A legyező horgászok széles skálájából választhatnak, 9 különböző erősségben és hosszúságban. Kiváló ár/érték arányú botokat kinál a Loomis & Franklin. A magas minőségű carbon bottest mellett a precíz összeszerelés jellemzi ezeket a legyezőbotokat, hogy a maximális kényelmet és hosszú dobásokat tudjon prezentálni. Kemény, Cordura tok jár hozzá, ami a kényelmes és biztonságos szállítást segíti.
Soldarini Fly Tackle által tervezett, rendkívül jó ár-érték arányú bot a legyező botok piacán. Anyaga Intermediate Modulus Carbon (IM7). A tagok száma 4. A csomag része a könnyebb és biztonságos szállítást lehetővé tevő botzsák. A gyűrűzés Sea Guide SiC. A nyél kompozit anyagokkal erősített parafa, míg az orsótartó alumíniumból készült.


A botcsalád NYMPH tagjai kifejezetten a nimfa technikát kedvelők számára ajánlottak. Egyszerű használat jellemzi, a technikát még csak most tanulók számára is.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
121-73-280
Hossz (Length): 2,88 m; Száll. hossz (C. length): 076 cm; Tulajdonság (Features): Zsinór: 2-3
Raktáron
121-73-302
Hossz (Length): 3 m; Száll. hossz (C. length): 080 cm; Tulajdonság (Features): Zsinór: 2
Raktáron
121-73-303
Hossz (Length): 3 m; Száll. hossz (C. length): 80 cm; Tulajdonság (Features): Zsinór: 3
Raktáron
121-73-304
Hossz (Length): 3 m; Száll. hossz (C. length): 80 cm; Tulajdonság (Features): Zsinór: 4
Raktáron

Leírás és Paraméterek

Gyűrű tip./db Sea Guide SiC
Tagok száma 4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!