Menü

Rapture SX Native pergető bot

Amerikától Japánig, Új Zélandtól az öreg kontinensig a vadvízi pisztránghorgászat az egyik leginkább természetközeli és legmegkapóbb horgászmódszer. Méltán az egyik legnépszerűbb vállfaja a horgászat széles spektrumának és bárhová megyünk e földön, mindenhol megtaláljuk az e módszer szerelmeseit és szakértőit.

 Ezzel a csodálatosan tervezett és kivitelezett Rapture bottal még akkor is élvezet a horgászat, amikor a halak éppen nincsenek jó kedvükben.
A botra a rendkívüli dobáspontosság, a kifinomult érzékenység és az elegancia jellemző.
A bot teste CX nano carbonból készült. Erre a nagyon finom szerkezetű anyagra az a jellemző, hogy a rétegek közti gyanta rendkívül vékony. Ennek köszönheti a páratlan reakcióját legyen szó dobásról, behúzásról, vagy fárasztásról.
A két tag csatlakozó felülete rendkívül pontos illesztést tesz lehetővé.
A test teljes egészében egy keresztszövésű carbon réteget kapott, ami tovább fokozza a védelmet, ha valamihez véletlenül hozzákoccintjuk. Mert valljuk be, ez időnként előfordul egy vadvíz cserkelése közben, amikor sziklás, köves környezetben követjük a folyó útját.
A 0,5-10g dobósúlyú bot a bot hosszának felső kétharmadában dolgozik, míg a nagyobb testvér (0,7-10g) kifejezetten spicc akciós.
A természetes parafából készített markolat – rajta a Rapture logóval - szándékosan rövid, hogy a horgász csuklójának mozgására nagyobb teret engedjen.
Az extrém könnyű „K” lábas – titániumból készült – gyűrűk meghagyják a bot teljes szabadságát, nem rontják annak akcióját.
A nyél végén lévő gumi korong -rajta a bot azonosító adataival - védi a botot a véletlen leesés, vagy ütődés okozta sokk hatások elnyelésében.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
126-80-100
Hossz (Length): 1,88 m; Száll. hossz (C. length): 097 cm; Gyűrű tip./db (Guide): K-SiC/8; Dobósúly: 0,5-7 g
Elfogyott
126-80-200
Hossz (Length): 1,98 m; Száll. hossz (C. length): 102 cm; Gyűrű tip./db (Guide): K-SiC/9; Dobósúly: 0,5-7 g
Elfogyott
126-80-300
Hossz (Length): 2,18 m; Száll. hossz (C. length): 113 cm; Gyűrű tip./db (Guide): K-SiC/9; Dobósúly: 0,7-10 g
Elfogyott

Leírás és Paraméterek

Bot akció light-fast
Tagok száma 2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!