Menü

Trabucco Energhia RBX Allround bolognai bot

Trabucco Energhia botok
Super High Modulus CXN Nano Tek carbonból készül a rendkívül karcsú bottest. Az X-Joint technológiának köszönhetően a vékony bot rendkívüli szilárdsággal, stressztűrő képességgel bír.
A tagok csatlakozása rendkívül precíz és egy különleges eljárásnak köszönhetően még a nedves tagok zárása is biztonságos. Ennek az Anti Grip Systemnek a lényege, hogy az egyes bottagokon meghatározott helyeken apró légkamrákat alakítottak ki. Ezek megakadályozzák az egyébként vízes tagok nyitásánál fellépő vákum kialakulását. A vákum hiányában a tagok zárása egyszerűbben nagy erőhatás nélkül elvégezhető.
A bot markolata rendkívül kényelmes és biztonságos fogást biztosít, ráadásul könnyen és gyorsan tisztítható a horgászat végén.
A hosszú lábakkal ellátott Sea Guide SiC gyűrűk speciális -rozsda és egyéb káros külső hatás elleni - fizikai védelmet kaptak.
Az orsó biztonságos rögzítéséről egy 6-os méretű Pacific bay típusú - rozsdamentes acél és gumi - orsórögzítő gondoskodik.
A bot végén alumínium botvédő dugó van, melynek a belső része gumírozott. Ez kellő védelmet nyújt a tagok végeinek a bot összecsukott állapotában.
A bothoz egy "Trabucco" logóval ellátott tépőzáras szalagot is adunk, mellyel a szerelékes létra a nyéltaghoz rögzíthető. 

Trabucco Energhia RBX Allround bolognai bot
Rendkívüli reakcióklépes bottest jellemzi, ami még a legnagyobb halakat is bajba sodorja, illetve a szákba tereli.
Először használva érezni a rendkívüli erejét. Ennek ellenére terhelés alatt gyönyörű görbét rajzol húz legyen szó fárasztásról, vagy dobásról.
A bothoz ajánlott úszó össz súlya maximum 15-25g és az ajánlott előke átmérő 0,18-0,25 mm.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
121-13-460
Hossz (length): 6 m; Száll hossz (c.length): 139 cm; Tagok száma (n.of sect.): 6; Tömeg (weight): 260 g; Gyűrű (guide): SiC
Elfogyott
121-13-470
Hossz (length):7 m;Száll hossz(c.length): 141 cm; Tagok száma (n.of sect.): 7; Tömeg (weight): 340 g; Gyűrű (guide): SiC
Raktáron

Leírás és Paraméterek

Gyűrű tip./db SiC

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!