Menü

Trabucco Energhia RBX Pro Light bolognai bot

Trabucco Energhia botok
Super High Modulus CXN Nano Tek carbonból készül a rendkívül karcsú bottest. Az X-Joint technológiának köszönhetően a vékony bot rendkívüli szilárdsággal, stressztűrő képességgel bír.
A tagok csatlakozása rendkívül precíz és egy különleges eljárásnak köszönhetően még a nedves tagok zárása is biztonságos. Ennek az Anti Grip Systemnek a lényege, hogy az egyes bottagokon meghatározott helyeken apró légkamrákat alakítottak ki. Ezek megakadályozzák az egyébként vízes tagok nyitásánál fellépő vákum kialakulását. A vákum hiányában a tagok zárása egyszerűbben nagy erőhatás nélkül elvégezhető.
A bot markolata rendkívül kényelmes és biztonságos fogást biztosít, ráadásul könnyen és gyorsan tisztítható a horgászat végén.
A hosszú lábakkal ellátott Sea Guide SiC gyűrűk speciális -rozsda és egyéb káros külső hatás elleni - fizikai védelmet kaptak.
Az orsó biztonságos rögzítéséről egy 6-os méretű Pacific bay típusú - rozsdamentes acél és gumi - orsórögzítő gondoskodik.
A bot végén alumínium botvédő dugó van, melynek a belső része gumírozott. Ez kellő védelmet nyújt a tagok végeinek a bot összecsukott állapotában.
A bothoz egy "Trabucco" logóval ellátott tépőzáras szalagot is adunk, mellyel a szerelékes létra a nyéltaghoz rögzíthető. 

Trabucco Energhia RBX Pro Light bolognai bot
Egy nagyon könnyű akciójú bot olyan napokra, amikor csak a vékony előke vezet eredményre. Akkor is ajánlott, ha a meghorgászott terület a part közelében van, vagy ha nagyon könnyű úszókat kell alkalmazni. Az ilyen esetekben a halak egy gyors kirohanással szokták kezdeni a védekezést.
A bothoz ajánlott úszó össz súlya maximum 12-15g és az ajánlott előke átmérő 0,16-0,18 mm.

Kép: Cikkszám Tulajdonság: Készlet
121-13-160
Hossz (length):6 m;Száll hossz(c.length): 135 cm; Tagok száma (n.of sect.): 6; Tömeg (weight): 180 g; Gyűrű (guide): SiC
Elfogyott
121-13-170
Hossz (length): 7 m; Száll hossz (c.length): 136 cm; Tagok száma (n.of sect.): 7; Tömeg (weight): 250 g; Gyűrű (guide): SiC
Elfogyott

Leírás és Paraméterek

Gyűrű tip./db SiC

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!